Nyheter och aktualitet

 • 04/11/2019 - Sky rekruttering AS
  Vi presenterer med stolthet Sky rekruttering sine nye aksjonærer!

  Sky rekruttering kan nå presentere sine nye aksjonærer som skal følge selskapets videre vekst. Sky rekruttering er spådd en lysende fremtid med sin innovative og moderne rekrutteringsmetode. Ingen leverer kandidater mer effektivt enn Sky rekruttering og ingen gjør det med mer personlig sjarm og eierskap. Selskapet er kjent for sin nære og personlige tilnærming til kunde og kandidater til tross for en 100% digital rekrutteringsprosess. Her skapes relasjoner på tvers av stillingsnivå og bransjer. Sky rekruttering leverer en løsning som ingen andre har kunnet tilby tidligere og nå kommer interne og eksterne investorene på banen.

  Läs mer
 • 02/11/2019 - Sky rekruttering AS
  Victoria Sollie tar over roret i Sky rekruttering AS.

  Det skjer mye i Sky rekruttering om dagen og nå endringer i førersetet. Heidi Alice Vennevik (avtroppende Daglig Leder og hovedaksjonær) har gitt fra seg roret til ny Daglig Leder, Victoria Sollie. Victoria går inn som Daglig Leder og medeier i Sky rekruttering sammen med en håndfull andre nye aksjonærer.

  Läs mer
 • 11/10/2019 - Sky rekruttering AS
  ​​Ståle Halvorsen - Digital Executive Headhunter. Norges nye stjerneskudd på digital rekruttering!

  Ståle ser mennesker, han forstår mennesker og han bryr seg om mennesker. Han er spådd å bli en stjerne i fremtidens digitale rekrutteringsverden.

  Sky rekruttering tilbyr en "No cure no pay" løsning som er alle kunders drøm når det kommer til leverandøravtale.

  Läs mer
 • ​Linda Bræin inn som ny Avdelingsleder i Sky rekruttering AS.
  01/10/2019 - Sky rekruttering AS
  ​Linda Bræin inn som ny Avdelingsleder i Sky rekruttering AS.

  Linda Bræin har gått karrierestigen hos Sky rekruttering med like raske bein som Askeladden på vei til verdens ende etter vann. Kun kort tid

  etter at Linda kom inn i Sky rekruttering landet hun kontrakt med ett av Norges største dagligvarekonsern, og etter dette har det kun gått én vei.

  Läs mer
 • 27/06/2019 - Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering og Cutters Norge finner fremtidens frisører!

  Sky rekruttering elsker digitale konsepter, innovasjon og nytenking. Frisørbransjen har på lik linje som rekrutteringsbransjen vært en bransje med liten endring, men så kom Cutters! Bare navnet får det til å smelle i saksa, og over natten ble hele frisørbransjen snudd på hodet. De etablerte kjedene sto i 2015 på sidelinjen og lurte på hva som akkurat traff dem! Det som traff dem var 15 minutters klipp til fastpris 299Nok og ett massivt kundeforfall. Frisørkjeden Cutters er verdsatt for over 200 millioner kroner etter kun 3,5 års drift. Vi lar oss imponere og da vi fikk i oppdrag å hjelpe til med å finne fremtidens frisører ropte vi: JAAAAA! Et oppdrag «just down our alley!»

  Läs mer
 • 27/06/2019 - Sky rekruttering AS
  Sommerferien er en "gullgruve"​ for Sky rekruttering og deres rekrutteringskunder!

  Juli måned er en gullgruve. Da har vi kandidatene for oss selv!


  Juli er for de fleste bedrifter en måned hvor det skjer lite, men ikke i Sky. Sky rekruttering sitter med 40 digitale rekrutteringsrådgivere som alltid står parat til å bidra med dyktige kandidater til sine kunder. I sommer sitter selskapets rekrutterere og leverer kandidater fra Spania, Italia, Frankrike, Kroatia og fra hele norskekysten! Sky rekruttering er der kandidatene er til enhver tid. Strandliv og late dager har de selvfølgelig, men når «kundealarmen» går og norske bedrifter trenger mannskapet klart til August så settes det digitale apparatet i gang på sekunder! Kunder som har bestilt leveranse fra Sky rekruttering i sommer vil motta spennende kandidater som ingen andre har slått «kloa» i for konkurrentene har ferie.
  Gi oss beskjed om ditt rekrutteringsbehov: post@skyrekruttering.no

  Läs mer
 • 11/06/2019 - Sky rekruttering AS
  De usynlige medarbeiderne som betyr alt! -Mor Sky rekruttering-

  Det er lett å gi honnør til ledergruppen når ting går bra, men hva med det mennesket som alltid gjør mer enn forventet? Den personen som kanskje sitter med den viktigste informasjonen for hele selskapet. Den personen man alltid har tillit til. Den personen man kan snakke med som alltid holder hemmeligheten din tett til brystet og tier, aldri krever, aldri forventer.. jobber i kulissene og jobber mer enn alle andre uten å forvente et klapp på skulderen, uten å forvente ros eller skryt. Den personen som alltid gjør jobben sin, og mange andre sin jobb uten å kreve noe igjen for det. 

  Kjenner du deg igjen i denne rollen? Ja da er denne artikkelen skrevet til ære for deg også. Du fortjener all respekt.

  Läs mer
 • 15/05/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  ​Sky rekruttering – 10% av selskapet er solgt, nå kommer aksjonærene inn.

  Grùnder og eier, Heidi Alice Vennevik har tidligere vært eneste aksjonær i Sky rekruttering, men nå selges 9,9% av selskapet til interne og eksterne aksjonærer. Åtte nye aksjonærer skal på plass i løpet av august 2019. Samtlige har forhåndstegnet aksjer og selskapet går en spennende tid i møte med enda større økonomiske muskler til å møte fremtiden.

  Läs mer
 • 15/05/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering- 40 medarbeidere på 2 år og nå smeller det igjen.

  5 August 2019 går startskuddet for Sky rekruttering sin nye satsning. En flunkende ny avdeling som skal huse selskapets nye team med Rekrutteringsmeglere. 7-10 nye medarbeidere kommer inn og selskapet runder nå 40 medarbeidere.

  Läs mer
 • 05/04/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Glass og fasadeforeningen har signert rammeavtale med Sky rekruttering for sine 205 medlemsbedrifter.

  – Vi ser en positiv tendens i bransjen og flere etterlyser medarbeidere. Vi håper og tror at denne avtalen kan bidra til at medlemsbedriftene opplever effektive rekrutteringsprosesser til konkurransedyktige vilkår, sier direktør i Glass og Fasadeforeningen (GF), Bjørn Glenn Hansen. 


  Läs mer
 • 03/04/2019 - Sky rekruttering AS
  Evner du å kommunisere med mennesker på sitt mest sårbare? Møt Sky rekruttering sin kunde og HR Manager i Polygon Norge.

  Polygonkonsernet er markedsleder og global ekspert innen skadebegrensning i Europa. Polygonkonsernet opererer på 3 kontinenter i 13 land med å forebygge, kontrollere og begrense effekten av vann, brann og klima. Fire tusen ansatte i hele Europa er i sving for å sørge for at mennesker skal kunne vende tilbake til hverdagen så raskt som mulig etter å ha blitt rammet av uforutsette hendelser.

  Läs mer
 • 25/03/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Ærlig talt Sellit - Dere er som pepsi max, vi er totalt hekta! Hilsen Sky rekruttering AS.

  21 Mars 2019 Var Sky Rekruttering AS så heldig å få besøk av Sellit AS. Sky rekruttering sitter igjen med bakoverveis og hamrende hjerter som aldri ville at Terje og Øystein skulle forlate lokalet i Industriveien i Ski etter endt dag!

  Läs mer
 • 04/03/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Møt Sky rekruttering sin nye #Instasjef! ​

  Victoria Bådstøe Rognlien er Sky rekruttering sin nye sjef på Instagram! Vil du følge med på hva som skjer på innsiden av Norges første digitale rekrutteringsbyrå? Victoria lover mange gøyale poster i tiden fremover! Kontoens navn: skyrekrutteringas eller klikk på link: HER 

  Oppfordringen fra Victoria er klar: LIK OSS, FØLG OSS OG DEL!

  Läs mer
 • 22/02/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering investerer millionbeløp i ny digital rekrutteringsplattform og tar 50% av fjorårets totalomsetning på 1,5 måneder i 2019!

  Sky rekruttering får en pangstart på 2019 og i løpet av 1,5 måneder har selskapet allerede levert halve fjorårets totale omsetning. Dette kommer godt med nå som selskapet skal levere Norges mest innovative, digitale og nyskapende rekrutteringsplattform. Hva som kommer vet ingen andre enn Sky rekruttering og deres utviklere, men ryktet sier at det vil komme en ny og mer digital rekrutteringshverdag både for bedrifter og kandidater.

  Läs mer
 • Norges råeste rekrutteringsselskap!
  29/01/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering får utmerkelse fra verdens største kredittopplysningsforetak!

  Grùnderselskapet Sky rekruttering scorer skyhøyt på Experian sin Delphi score og fikk idag utmerkelsen fra verdens største kredittopplysningsforetak. Det er ingen selvfølge at et grunderselskap skal oppnå en slik score etter kun 2 driftsår. Spesielt ikke med tanke på selskapets eksplosive vekst. Her lukter det fremtidsvisjoner og stålkontroll på drift og økonomi.

  Läs mer
 • 24/01/2019 - Sky rekruttering AS
  Her er grunnene til at du ikke kommer deg inn til jobbintervju.

  Sky rekruttering får ofte henvendelser fra frustrerte kandidater som lurer på hvorfor de ikke kommer seg inn til intervju selv om de oppfatter seg selv som kompetente kandidater til en rolle hos et selskap. Vi skal i denne artikkelen prøve å gi litt nyanserte svar på hvorfor det er slik. Fire rekrutterere fra Sky rekruttering gir deg først grunnene du ikke nødvendigvis kan gjøre noe med. Vi gir deg også smørbrødlista som du kan høyne dine odds. Det er kun to hinder som står mellom deg og et jobbintervju: CV og søknad.

  Läs mer
 • 08/01/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Victoria Sollie inn som ny Assisterende daglig leder i Sky rekruttering AS.

  Victoria Sollie (1986) vil fra 1 februar 2019 gå inn som assisterende daglig leder i Sky rekruttering.


  Läs mer
 • 07/01/2019 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering og Netigate AS innngår samarbeid.

  Netigate AS kontaktet Sky rekruttering i midten av oktober 2018 og ønsket hjelp med sine rekrutteringsprosesser. 

  I starten av november var første kandidat på plass i Netigate sine flotte lokaler i Grensen i Oslo

  Läs mer
 • 02/11/2018 - On behalf of Sky rekruttering
  ​Sky rekruttering har vokst ut av lekegrinda. Nå kommer stormen…

  Teknologien som vil endre alt – Den vil eies av Sky rekruttering.

  Banebrytende teknologi innenfor rekruttering er på vei. I fremtiden vil det bli tøft å konkurrere mot den digitale plattformen som Sky rekruttering vil være i besittelse av. Den nye plattformen vil gi selskapet muskler i størrelsesorden Google og full oversikt over all bevegelse i kandidatmarkedet.Sky rekruttering har vært først ute med å digitalisere hele rekrutteringsprosessen 100%. Dette har vist seg å være en svært lønnsom satsning som markedet åpenbart har vært klar for å ta imot. Nå blir Sky rekruttering først ute med å skaffe seg teknologien som vil endre fremtidens rekruttering

  Läs mer
 • 11/10/2018 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Sky rekruttering - Norges største rekrutteringsselskap med podcast og fotostudio!

  Visjonen er klar. Innen utløp av 2020 er Sky rekruttering Norges største rekrutteringsselskap. Dette er rekrutteringsselskapet som poppet opp fra intet og i løpet av 1,5 år har vokst

  og vokst og vokst. Nå har de vokst utav egne lokaler med sine 22 digitale rekrutteringsrådgivere. Selskapet landet idag ny avtale på nye lokaler som skal gi plass for digital rekruttering, fotostudio, Photoshop og redigeringsverksted, journalistikk, podcaststudio og for alt vi vet grùnderverksted og egen spaavdeling!?! Dette er et selskap som går sin egen
  vei, selskapet gjør alt annet enn å følge normen. Motstrøms og annerledes har blitt selskapets varemerke.

  Läs mer
 • 11/10/2018 - Mari Fossheim
  60 åringens er Norges nye olje. Bare synd at ikke alle er klar over det enda.

  Bikka 50 og arbeidsledig? Da spiller det ingen rolle om du er tidligere administrerende direktør eller professor. Du er ikke attraktiv på arbeidsmarkedet. Men det er håp å spore. Heldigvis.

  Läs mer
 • 05/09/2018 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Camilla-Henriette har aldri møtt sine kollegaer i Sky rekruttering!

  Arbeidskontrakten fikk hun digitalt, og opplæringen skjedde via video og mail. 

  Hun jobber i det som mest sannsynlig er Norges mest digitale og miljøvennlige bedrift.

  Läs mer
 • 05/09/2018 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Seniorrådgiver går fra Adecco Norge til Sky rekruttering AS.

  Seniorrådgiver Trine Elise Rødal går fra rekrutteringsbransjens mest etablerte aktør Adecco Norge til Sky rekruttering AS. 

  Tiden forandrer seg og utfordringene i rekrutteringsbransjen krever nyskaping og fremtidsrettede visjoner. 

  Trine Elise ble nysgjerrig på det digitale rekrutteringskonseptet hos Sky rekruttering og etter hyggelige samtaler med avdelingsleder Victoria Sollie i Sky rekruttering var veien kort til å hive seg med på den spennende digitale og innovative reisen til Sky rekruttering.

  Läs mer
 • rekrytering
  23/08/2018 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Grønne tall, overskudd og de største konsulenthusene som kunder! -Nå dobles staben hos Sky rekruttering!

  Intensive rekrutteringsrunder sørger nå for en dobling av staben hos rekrutteringsbransjens underdog, Sky rekruttering. Selskapet har etter sommeren landet avtaler med store kjente

  konsulenthus, offentlig sektor og merkenavn som mange kun kan drømme om å få på blokka. Selskapets verdi skyter i været og selskapet er nå verdt godt over 10 millioner NOK. 

  www.skyrekruttering.no 

  Läs mer
 • Verdensledende motemagasin har valgt Sky rekruttering AS
  16/06/2018 - On behalf of Sky rekruttering AS
  Verdensledende motemagasin har valgt Sky rekruttering AS

  Sky rekruttering har mange jern i ilden om dagen, og nylig trådte de inn i moteverdenen som rekrutteringspartner  for et av verdens største motemagasin. 

  Sky rekruttering sine digitale løsninger vekker oppmerksomhet utenfor norske landegrenser, og det passer godt med selskapets fremtidige strategi.

  Läs mer
 • 07/06/2018 - Author on behalf of Sky rekruttering AS
  ​Sky rekruttering ruster opp med nytt team på rekruttering av lederprofiler.

  Sky rekruttering sitt Executive team gir kunden - No cure, no pay! Snittleveranse på 6 dager! Halv markedspris!


  Stor etterspørsel etter en rimeligere profesjonell rekrutteringsprosess for lederstillinger samt høyere
  stillinger som krever fagkompetanse, har ført til at Sky rekruttering nå står klar med sitt eget team på Executive search.
  Team Executive tilbyr en profesjonell rekrutteringsprosess som skjer 100% digitalt. Det unike med Sky sin executive prosess sett bort fra pris og rask leveranse er at kunden selv
  kan velge hvilke momenter man ønsker å betale for i prosessen. Sky tilpasser prosessen til hver enkelt kunde.
  En modell som er «no cure, no pay» på executive search er særdeles uvanlig, men dette kan nå Sky rekruttering tilby, og Sky tar risikoen for kunden.

  Läs mer
 • 27/05/2018 - AUTHOR ON BEHALF OF SKY REKRUTTERING AS
  ​Sky rekruttering AS åpner dørene for investorsamarbeid. Verdivurdert til 8,5 millioner på 1 år!

  En halv million i overskudd første driftsår 2017, 14 nye bedriftskunder så langt i mai! Pangstart mot kommunal sektor! Det

  lukter svidd Når Sky rekruttering starter maskineriet!

  Läs mer
 • Sky rekruttering AS, Norges første og eneste 100% digitale rekrutteringsselskap
  02/05/2018
  Står din bedrift på perrongen når det digitale toget går?

  2018 blir vendepunktet for din bedrift- Er din bedrift klar for det digitale skiftet?


  Läs mer
 • Digital rekruttering
  02/05/2018
  ​Slik ansetter man rimeligere

  Det finnes en ny metode for rekruttering som er rimeligere og raskere enn den tradisjonelle metoden.

  Läs mer