Vi presenterer med stolthet Sky rekruttering sine nye aksjonærer!

Sky rekruttering kan nå presentere sine nye aksjonærer som skal følge selskapets videre vekst. Sky rekruttering er spådd en lysende fremtid med sin innovative og moderne rekrutteringsmetode. Ingen leverer kandidater mer effektivt enn Sky rekruttering og ingen gjør det med mer personlig sjarm og eierskap. Selskapet er kjent for sin nære og personlige tilnærming til kunde og kandidater til tross for en 100% digital rekrutteringsprosess. Her skapes relasjoner på tvers av stillingsnivå og bransjer. Sky rekruttering leverer en løsning som ingen andre har kunnet tilby tidligere og nå kommer interne og eksterne investorene på banen.

Her er de nye aksjonærene i Sky rekruttering.


Mr Mobile Norge AS
Mr mobile Norge AS har gått inn som nest største aksjonær i Sky rekruttering. Mr mobile Norge eies og drives av Martin Malmo (Oslo) og Arild Steinsland (Bergen).

Martin Malmo (Lørenskog): Det er ikke første gang Malmo investerer i bedrifter han har tro på. Malmo er tidligere aksjonær i Phonero før selskapet ble solgt til Telia Company AS i 2016. United Influencers opprettet selskapet UI Publishing for å drifte sitt oppkjøp av Motemagasinet ELLE hvor Malmo er en av eierne. Malmo har eierinteresser i Exito Assurance, Næringsbanken ASA, Rowi AS, samt selskapet som har gjort seg kjent med den populære barneklokken X-plora. Malmo har mange års erfaring med rekruttering i bedriftssammenheng og hans selskap har vært kunde av Sky rekruttering siden virksomheten så dagens lys i 2014. Han kjenner Sky rekruttering godt fra kundesiden og har tro på at selskapet har de riktige menneskene til å drive veksten videre. Malmo er en aktiv mann i det norske næringslivet og benytter «fritiden» til å investere i eiendom.

Arild Steinsland (Bergen): Eier i Mr mobile Norge AS, Online Group og Steinsland Holding. Steinsland har lang erfaring med salg og rekruttering. Han har viet sitt liv til å bygge Team og videreutvikle mennesker Steinsland har god erfaring fra organisasjoner som jobber med forhandlersalg og smarte modeller for vekst og god inntjening. Steinsland er en jordnær aksjonær
som ser hele organisasjonen og menneskene bak.

Linda Bræin (Bekkestua): har gått inn som tredje største aksjonær i Sky rekruttering. Bræin har lang erfaring fra retailbransjen og kom inn til Sky rekruttering etter å ha blitt headhuntet av selskapet. Bræin har klare mål og tanker om hva som skal til for å løfte Sky rekruttering ytterligere opp og frem. Linda jobber med kvalitet på interne prosesser, oppbygging av nye ledere og
målstyring i selskapet.

Victoria Sollie (Lillestrøm): Daglig leder har tro på at digital rekruttering er fremtiden. Sollie går inn som aksjonær som nummer fire i rekken av totalt 8 aksjonærer. Sollie har vært med siden tidlig start for selskapet og har sett veksten i tillegg til å selv ha bidratt til å sørge for at Sky rekruttering nå i 2019 dobler og vel så det sin omsetning. Spenstige mål er satt for 2020 og det går igjen mot en dobling av omsetningen.

Jan Tveøy (Drøbak): Tveøy har jobbet i Sky rekruttering i godt over ett år. Hans rolle i selskapet er å være Leder for ett av Sky rekruttering sine Executive team.
Tveøy har tidligere jobbet som teknisk sjef i Ericsson Norge, Serviceingeniør og leder i Univac AS, Konsulent i Mercuri Instituttet samt ulike konsulent og lederroller i selskaper som Wilfa, CMC Østlandet og Nordicform Trading AS. I løpet av sitt første år i Sky rekruttering har Tveøy svært gode resultater å vise til å han er en svært god representant for
selskapet.

Kaare Høiland (Vinterbro): Kaare Høiland er ny aksjonær i Sky Rekruttering. Høiland har erfaring fra selvstendig konsulentarbeid og ikke mindre enn 24 års fartstid i Telenor Norge hvor han har jobbet som salgsleder, KAM og prosjektleder. Høiland har i sitt tidligere arbeidsliv jobbet mye med organisasjon og forretningsutvikling. Høiland har tro på videre vekst for Sky rekruttering og det er gledelig at han nå er kommet inn som aksjonær.

Tiina Tinjar (Ski, Akershus): Tinjar har lang fartstid fra rekrutterings- og HR-bransjen i inn- og utland. Hun har 8 års erfaring
som HR- eller rekrutteringskonsulent i G4S, Mobinest, CV-Online og Nordika Insurance Company. Tinjar har en mastergrad i Business Administration and Management med spesialisering i HR, samt har hun studert pedagogikk og psykologi. Tinjar har erfaring med digital rekruttering og mange tanker rundt hva som kan gi Sky rekruttering videre vind i seilene ut i den digitale verden.

Alice Vennevik (Oppegård): Grùnder, Styreleder og hovedaksjonær i Sky rekruttering. Vennevik har flere hatter i selskapet men den viktigste rollen frem i tid er som Scrum Product Owner når Sky rekruttering skal rulle i gang utvikling av sin nye digitale plattform, Snapper city.

Download