Sommerferien er en "gullgruve"​ for Sky rekruttering og deres rekrutteringskunder!

Juli måned er en gullgruve. Da har vi kandidatene for oss selv!


Juli er for de fleste bedrifter en måned hvor det skjer lite, men ikke i Sky. Sky rekruttering sitter med 40 digitale rekrutteringsrådgivere som alltid står parat til å bidra med dyktige kandidater til sine kunder. I sommer sitter selskapets rekrutterere og leverer kandidater fra Spania, Italia, Frankrike, Kroatia og fra hele norskekysten! Sky rekruttering er der kandidatene er til enhver tid. Strandliv og late dager har de selvfølgelig, men når «kundealarmen» går og norske bedrifter trenger mannskapet klart til August så settes det digitale apparatet i gang på sekunder! Kunder som har bestilt leveranse fra Sky rekruttering i sommer vil motta spennende kandidater som ingen andre har slått «kloa» i for konkurrentene har ferie.
Gi oss beskjed om ditt rekrutteringsbehov: post@skyrekruttering.no

Logger aldri av.

Sky rekruttering jobber 100% digitalt med sine rekrutteringsprosesser og det gjør at selskapets kunder kan forvente trøkk og assistanse uavhengig av tid på året og hvor i landet kunden befinner seg. Det er kun to av de mange fordelene med et digitalt rekrutteringsbyrå. I sommer har gamle og nye kunder mulighet til å motta gode kandidater som står klar til intervju i August eller umiddelbart. Alle vet at det som tar tid i en rekrutteringsprosess er å finne de beste kandidatene. Nettopp dette har Sky rekruttering spesialisert seg på. Selskapet er kjent for lynrask leveranse og er mest sannsynlig det eneste rekrutteringsselskapet som har en snittleveranse på 2 dager!

Sky rekruttering sine rekrutterere styrer egen ferie gjennom hele året basert på sine oppdrag. Dette gjør at det alltid vil være folk pålogget og klar for å levere. Med digital leveranse spiller det liten rolle hvor selskapets rekrutterere befinner seg i verden. Jobben blir kvalitetsmessig utført enten det er fra stranden i Spania eller fra en hytte i Hemsedal. Et rekrutteringsselskap som gir rekruttererne 100% frihet til å styre egen arbeidshverdag får positive, selvstendige og motiverte rekrutterere som gjør alt for kundene sine. Det er kundene som er rekrutterernes "arbeidsgiver", mens Sky rekruttering setter rammene.

Kristine, Hallbjørn og Tiina står klare til assistanse!
Sky rekruttering: -Vi vet at det nå sitter fluss av bedriftsledere med tøffe mål og forventninger til leveranse fra August, og de som ikke har mannskapet på plass trenger selvfølgelig hjelp uavhengig av om det er sommerferie eller ikke. Budsjettene begynner å tikke fra August uansett om selskapet har ferie i juli. Enhver bedriftsleder med personalansvar kjenner nok på den følelsen dersom rekrutteringsjobben før ferien ikke kom i mål. Kristine, Hallbjørn og Tiina (Ref bilde øverst i artikkelen) er kun 3 av de 40 digitale rekruttererne i Sky som står parat til å hjelpe din bedrift. Disse rekruttererne når du direkte på følgende email: kristine@skyrekruttering.no. hallbjorn@skyrekruttering.no og tiina@skyrekruttering.no

Alltid kapasitet og nye rekrutterere på vei inn.
Victoria Sollie, Assisterende daglig leder i Sky rekruttering sier; - Sky rekruttering vil alltid ha kapasitet til å ta nye oppdrag. Det er ett av våre største fortrinn. Våre rekrutterere har tid til våre kunder og alle kunder blir likt prioritert. Bemanningen i Sky rekruttering skal alltid stå i stil med oppdragsmengde. Det tror og håper vi samtlige av våre godt over 100 kunder kjenner på idag. Vår kundeportefølje vokser og vi er stadig på jakt etter dyktige rekrutterere. Pr nå søker vi både nye ledere og flere digitale rekrutterere på Østlandet. Spennende kandidater innen ledelse og rekruttering i Bergen og Stavanger må også gjerne ta kontakt da det ligger i kortene at vi skal vokse videre i vårt langstrakte land, og disse to byene er spesielt interessante for oss akkurat nå.
Ved interesse for ledige stillinger i Sky rekruttering, ta direkte kontakt med Victoria Sollie på email: victoria@skyrekruttering.no

Med dette ønsker Sky rekruttering kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommerferie, samt nye kunder hjertelig velkommen!

Download