Sky rekruttering- 40 medarbeidere på 2 år og nå smeller det igjen.

5 August 2019 går startskuddet for Sky rekruttering sin nye satsning. En flunkende ny avdeling som skal huse selskapets nye team med Rekrutteringsmeglere. 7-10 nye medarbeidere kommer inn og selskapet runder nå 40 medarbeidere.

Salgssjef på plass. 

Nathalia Kolstad har gått inn i rollen som salgssjef hos Sky rekruttering. Hun får ansvaret for å drifte og ivareta selskapets medarbeider på det nye kontoret. Nathalia gleder seg til en ny kontorhverdag med frisk pust fra sine nye kollegaer. Nathalia sier; "Rekrutteringsprosessen med å finne våre nye bedriftsmeglere tok en vending ingen av oss var forberedt på. Det har bokstavelig talt haglet inn med intervjuer i kalenderen min. Vi har vel aldri hatt så stor respons i noen annen rekrutteringssammenheng tidligere. Sky rekruttering begynner å bli et voksent selskap og vi har skapt oss et godt renommè. Det gjør rekrutteringen lettere og vi kan begynne å sette krav som vi ikke har gjort tidligere. Rekrutteringsmeglerne våre vil få en spesiell rolle i selskapet da vi i 2020 lanserer vår nye digitale rekrutteringsplattform som vil bli endel av porteføljen til meglerne. De som kommer inn på dette teamet har spennende tider i møte, både i egen arbeidshverdag men også med tanke på videreutviklingen av selskapet."

Meglerne.
Sky rekruttering sine nye rekrutteringsmeglere har som hovedoppgave å være et mellomledd mellom bedriftene og de digitale rekruttererne. De forhandler og inngår kontrakter som videre ivaretas av rekruttererne. Dette gjør at selskapets rekrutterere kan fokusere på å finne dyktige medarbeidere til eksisterende og nye kunder. Serviceleddet blir forsterket og dette kommer kundene til å nyte godt av da det frigir tid for rekruttererne som forvalter avtalene. Det stilles krav til erfaring for de nye meglerne som vil få en svært viktig rolle i selskapet. Salgssjef Nathalia Kolstad sier det fortsatt er muligheter for interessenter til å ta kontakt ang stillingen som bedriftsmegler i Sky rekruttering, men at det nå begynner å spisse seg til.

Kjent for positive og blide folk!
Sky rekruttering har høyt fokus på å få inn positive mennesker som sprer energi og gode vibber. De har en unik bedriftskultur nettopp på grunn av dette. De som ser glasset som halvtomt hadde ikke overlevd lenge i Sky rekruttering i følge selskapet selv. Samtlige nye rekrutteringsmeglere går igjennom en opplæringsmodul som er på nivå med rekrutteringssertifiseringen hos DNV GL. Det satses hardt på kompetente mennesker hos Sky rekruttering for å dekke opp fremtidige behov samt bygge videre på selskapets varemerke og renommè.

Det satses tungt i Sky rekruttering om dagen og ifølge daglig leder, Heidi Alice Vennevik så har selskapet så vidt begynt å pirke i overflaten av hva som vil komme fra Sky rekruttering i tiden fremover.

Download