Møt Sky rekruttering sin nye #Instasjef! ​

Victoria Bådstøe Rognlien er Sky rekruttering sin nye sjef på Instagram! Vil du følge med på hva som skjer på innsiden av Norges første digitale rekrutteringsbyrå? Victoria lover mange gøyale poster i tiden fremover! Kontoens navn: skyrekrutteringas eller klikk på link: HER 

Oppfordringen fra Victoria er klar: LIK OSS, FØLG OSS OG DEL!

Victoria studerer økonomi og digitalisering, driver med pole dance, jobber med foto/video og elsker å være sosial med gode venner. Midt oppe i alt dette er hun tidenes kuleste #Instasjef som skal rocke nettopp skytjenesten Instagram for Sky rekruttering. 


Victoria, fortell oss om ditt absolutte #Instamoment?

Det må være når jobben som Sky rekruttering sin Instasjef ramlet i fanget på meg. Dette blir veldig gøy!

Hva er kult med å jobbe i Sky rekruttering?

Det kuleste med å jobbe i Sky er det enorme engasjementet fra både ledere og rekrutterere. Her er det god stemning og støtte fra alle.

Hvordan vil Sky jobbe med Instagram fremover?

Vi er helt i startgropa så fremover blir det fokus på høy kvalitet på innhold samtidig som vi skal vise våre følgere mer av hva som skjer på innsiden av Sky rekruttering.
Følgere skal få bli kjent med menneskene som jobber i Sky rekruttering, hvordan vi jobber, hvem vi jobber med og ikke minst skal vi hjelpe alle der ute å finne ny jobb! Kanskje til og med noen der ute blir vår nye kollega i Team Sky. Vi har fokus på det visuelle, men også på å poste content som er rettet mot følgerne våre med relevans for de som er interessert i bransjen og selskapet. Følgerne våre kan regne med å få en feed fylt med god stemning, oppmuntrende nyheter og inspirerende tips og triks fra Sky. Ett av kriteriene for å jobbe i Sky er nettopp at man ser positivt på livet og ser muligheter fremfor utfordringer. Da sier det seg selv at det vil bli «good vibes» på denne instagramkontoen fremover.

Hva vil være den største verdien i å følge Sky rekruttering sin Instagram konto i tiden fremover?

Det vil være å kunne ta del i å følge en så ny bedrift sin utvikling og vekst, og samtidig ha muligheten til å henge seg med på lasset! Her kan bedrifter og kandidater ta mindre formell kontakt og bli bedre kjent med oss som firma.

Hvilke målsettinger har vi med Instagram?

Målet er at et enda større og bredere publikum skal få øynene opp for Sky rekruttering. Sky kan gjøre så mangt for både privatpersoner og bedrifter, og dette er noe vi ønsker å belyse gjennom vår instagram konto


Har du noen egne erfaringer fra rekruttering og ny jobb? 


Da jeg fikk min aller første jobb, med min egen mor som sjef;Dette var en jobb i en undertøysbutikk, hvor det var forventet skyhøy service og nokså «intim» kontakt med kundene. Jeg var 16 år og livredd! – Så den første uka av opplæring løp jeg på bakrommet hver gang det kom en kunde, og lot mamma ta seg av resten. Jeg kom meg over det etterhvert, og etter nesten 5 år i bransjen vil jeg si at jeg ble en god selger som elsket kundene mine!


Kan følgere av kontoen påvirke innholdet?

Ja absolutt! Send oss tips om hva du vil lese, se og høre fra Team sky. Email: victoriarognlien@skyrekruttering.no