HR Advisor i Arbeids- og velferdsdirektoratet i ny jobb hos Sky rekruttering.

Hanne Kristin Nordaas (Oslo) jobber som Advisor i Arbeids- og velferdsdiektoratet hvor hun bistår avdelingsdirektør og ledere på personalområdet. Lønnsrelaterte problemstillinger, sykefraværoppfølging og rekruttering er en del av hverdagen. Nå er hun en del av «Team Sky» og skal bidra til at arbeidssøkere og arbeidsgivere finner hverandre.

Hvorfor ville du jobbe i Sky rekruttering? 


-Sky rekruttering fant meg via den effektive digitale metoden som jeg selv nå bruker for å finne mine kandidater. Da jeg fikk forespørsel fra Sky rekruttering om jobb var jeg ikke i tvil. Sky rekruttering er nytenkende og innovative. Jeg har full frihet til å styre min egen arbeidshverdag mens jeg har engasjerte og positive kollegaer digitalt i hele Norge. Jeg får jobbe med fremtidens rekruttering! Jeg har jobbet som leder for mennesker på ulike nivåer og som hovedtillitsvalgt. Siden 2011 har jeg jobbet innen HR i offentlig sektor. Jeg har hatt ansvar for personal, drift, rekruttering til ulike fagfelt, lederrådgiving og jeg ser verdien av forenkling og forbedring.

Hva er det som er så spennende med rekrutteringsbransjen?

- Det å få gjøre en forskjell. Finne den perfekte match for kunde og kandidat. Det å få skape relasjoner med andre. Ingen dager er like. Rekruttering er en viktig investering for bedrifter og rett person til rett stilling skaper resultater.

Hvilke bransjer/stillinger liker du best å jobbe med?


Jeg har ingen favoritt, og det er jo nettopp det som er så perfekt med Sky rekruttering - Vi jobber mot alle bransjer og stillingsnivåer. En variert arbeidsdag hvor vi får mulighet til å
utvikle oss på flere områder.

Astrid Thorsnes Andemyr er leder og kollega nmed Hanne og påpeker viktigheten av at man i denne bransjen finner mennesker som jobber med hjertet, slik som Hanne. Hanne er den kollegaen som kommer inn i rommet og lyser opp tilværelsen for alle i sitt nærvær. Slike mennesker har vi alltid plass til i Sky rekruttering. Dersom du jobber i en bedrift som trenger dyktige kollegaer så oppfordrer vi til å ta kontakt med Hanne for et godt og langt rekrutteringssamarbeid. Send en hyggelig mail til hanne.kristin@skyrekruttering.no og vi garanterer et hyggelig svar og ikke minst et godt tilbud.

Vil du jobbe i Sky rekruttering? Ta kontakt med astrid@skyrekruttering.no

Download
0 0
Feed