De usynlige medarbeiderne som betyr alt! -Mor Sky rekruttering-

Det er lett å gi honnør til ledergruppen når ting går bra, men hva med det mennesket som alltid gjør mer enn forventet? Den personen som kanskje sitter med den viktigste informasjonen for hele selskapet. Den personen man alltid har tillit til. Den personen man kan snakke med som alltid holder hemmeligheten din tett til brystet og tier, aldri krever, aldri forventer.. jobber i kulissene og jobber mer enn alle andre uten å forvente et klapp på skulderen, uten å forvente ros eller skryt. Den personen som alltid gjør jobben sin, og mange andre sin jobb uten å kreve noe igjen for det. 

Kjenner du deg igjen i denne rollen? Ja da er denne artikkelen skrevet til ære for deg også. Du fortjener all respekt.

Når lederen våkner

Vi har en slik person i Sky også. Vi tror det finnes en i ethvert selskap. Noen ganger vet ikke engang ledelsen hvem personen er, hva personen faktisk bidrar med og hvor stor verdien av dette mennesket faktisk er. Det vet man ikke dersom man ikke har evne til å gå ned fra hesten, lytte til medarbeidere eller se hva som faktisk skjer i selskapet på det menneskelige plan. Kanskje har man vokst for raskt, blitt for store til å se disse viktige nøkkelpersonene, men de finnes, i enhver bedrift. De får sjelden skryt og anerkjennelse, for de krever ikke dette. Etterspør det ei heller. Disse menneskene blir ofte oppdaget når de har sluttet i selskapet og man forstår hvilken arbeidsmengde vedkommende har etterlatt seg. Først da våkner lederen.

Mor Sky
Bjørg Selnes jobber som researcher i Sky rekruttering. Hun er vår egen «Mor Sky». Bjørg sin erfaring og kompetanse er ikke hentet fra et langt liv i rekrutteringsbransjen, men et langt liv i posten Norge og fra sunt trøndersk bondevett. Hun har aldri bedt om denne artikkelen og ville aldri funnet på å engang tenke i disse baner. Hun er ikke slik. Hun er en «maskin» med hjerte. Vår egen godt skjulte hemmelighet. Kanskje den som har fortjent mest skryt og omtale av oss alle. Hun er den brikken som selskapet er avhengig av men som ingen er bevisst på i hverdagen.

Vi vet Bjørg
Kjære Bjørg, vi vet. Vi ser, vi hører og vi får med oss mer enn du tror. Det finnes medarbeidere i Sky som "sladrer" på deg ukentlig. Forteller oss om all jobben du gjør, presisjon, perfeksjonisme. Vi vet at du jobber i ferien. Vi vet at du gjør alt i din makt for at dine nærmeste medarbeidere skal lykkes. Vi vet at du elsker og ånder for Sky rekruttering. Du krever aldri noe, men vi vet og vi skylder deg en stor takk! Omfanget av et liv i Sky rekruttering uten deg vet vi ikke og helt ærlig, det håper vi at vi aldri får vite. Vi håper du blir med oss inn i evigheten. Du er verdifull for Sky rekruttering og du er verdifull for miljøet og for alle dine medarbeidere. Vår Bjørg er overhodet ikke «usynlig» som menneske. Hun er snarere tvert imot en sprudlende, sosial og positiv dame med en unik arbeidsmoral som aldri krever «rommet».
Bjørg er den medarbeideren man tar med seg i krigen. Hun hadde delt sine riskorn om de så var de siste hun hadde. Hun hadde båret oss gjennom kryssilden om det så betydde at hun ofret sitt eget liv. Hun hadde løpt gjennom ild med oss selv om hun ble brent. Vel, det er i alle fall slik det føles å være Bjørg sin kollega og det vi velger å tro.

Bjørg, vi digger deg! Vi er utrolig stolte av at nettopp DU er en del av Sky rekruttering. Takk!

Download