Ærlig talt Sellit - Dere er som pepsi max, vi er totalt hekta! Hilsen Sky rekruttering AS.

21 Mars 2019 Var Sky Rekruttering AS så heldig å få besøk av Sellit AS. Sky rekruttering sitter igjen med bakoverveis og hamrende hjerter som aldri ville at Terje og Øystein skulle forlate lokalet i Industriveien i Ski etter endt dag!

Fantastisk Opplevelse! 


Noen ganger i livet møter man mennesker som setter spor. Terje Bjørkhaug og Øystein Vangsnes i Sellit AS satte solide fotavtrykk etter sitt besøk hos Sky rekruttering AS i mars 2019. Sellit AS har spesialisert seg på å få fart på salget, og har bistått store merkevarebedrifter siden 2001 med å skape dokumentbare og umiddelbare resultater. Ett av deres varemerker er at deres kunder er "stayere" som forblir kunder over tid. Skal vi tro Sky rekruttering så er dette på grunn av en blanding av kunnskap og menneskene bak Sellit som har den berømte X-faktoren. 


Bookingdag.

Sellit AS ble kontaktet av Sky rekruttering i forbindelse med en fellessamling som selskapet skulle gjennomføre i mars 2019. At valget falt på Sellit AS var ikke tilfeldig, men et resultat av en mengde googlesøk. Hvem var det verdt å betale for? Hvem hadde en jordnær pris? Hvem var best på møtebooking? Sellit AS seilet opp i søket og med referanser til Talerlisten ble Sky rekruttering overbevist om at Sellit kom til å gjøre jobben.

Sellit AS leverer varene!

Sellit kom og de leverte varene. Team Sky satt igjen med 71 booket møter som nå skal følges opp og ivaretas i samarbeid med Sellit. Terje og Øystein hos Sellit slipper nemlig ikke taket etter selve møtebooker dagen, men følger opp kunden frem til sluttresultatet er levert. Kunden kan i bakkant lett måle hva verdien blir i kroner og øre. Selv om sluttresultatet ikke er landet hos Sky, er selskapet overbevist om at verdien er langt større enn investeringen. 


"Dere er som pepsi max-vi er hekta!"

Sky rekruttering anbefaler Terje og Øystein fra Sellit AS på det sterkeste til alle som ønsker en ordentlig salgsboost. Sky rekruttering var svært fornøyd resultatmessig men også sjarmert av Terje og Øystein på grunn av deres totale tilstedeværelse. Sky recruttering sier: "Sellit er som" Pepsi Max ", man  blir totalt avhengig og vil bare ha mer. De har et oppriktig ønske om at du skal lykkes og da vil jo folk prestere."


Sky rekruttering er kjent for å rose sine samarbeidspartnere. Sky deler raust med komplimenter til mennesker og bedrifter som krysser deres vei og gir Sky sine medarbeidere enda en grunn til å smile. De er rimelig blidspente fra før disse folkene som jobber i Sky rekruttering skal sies. Når Sky rekruttering deler, så deler de raust med sine 60 000 følgere og connections. 

Sky rekruttering er fast bestemt på at det vil bli videre samarbeid mellom Sellit AS og Sky rekruttering i fremtiden.

Sjekk ut hjemmesiden til Sellit AS her og be om tilbud på "pepsi max" du også!

Bestill digital "no cure no pay" rekruttering fra Team Sky her!

Download