​Sky rekruttering AS åpner dørene for investorsamarbeid. Verdivurdert til 8,5 millioner på 1 år!

En halv million i overskudd første driftsår 2017, 14 nye bedriftskunder så langt i mai! Pangstart mot kommunal sektor! Det

lukter svidd Når Sky rekruttering starter maskineriet!

Sky rekruttering er et moderne heldigitalt rekrutteringsselskap som har tatt det norske markedet med storm. Gratis rekrutteringsprosess for kunder, og en lynrask leveranse er noen av grunnene

til at selskapets metoder er blitt så godt mottatt. Siden oppstart i Januar 2017 har selskapet bygd seg opp fra 0 til 12 medarbeidere, overskudd på en halv
millionen første driftsår, og selskapet er på full fart inn i kommunal sektor.

Styrket markedsposisjon

Sky rekruttering har tatt en posisjon i markedet som kanskje ikke så mange var klar over at eksisterte. De fleste rekrutteringsbyrå fokuserer på bemanningsløsninger og/eller konsulentvirksomhet som sin kjernekompetanse. Antallet selskaper som kun satser på rekruttering er kun en håndfull, og av disse er det ingen som kan matche Sky rekruttering på omsetningsfart. Med de nye lovforslagene rundt bemanning som er ute til høring på Stortinget er det ingen tvil om at eventuelle vedtak ytterligere vil styrke Sky rekruttering sin markedsposisjon.

14 nye bedriftskunder i Mai måned

Sky rekruttering startet sin reise mot salgsbransjen men skjønte raskt at selskapets digitale metode var skapt for alle bransjer, og alle stillingsnivåer. Selskapet rekrutterer nå alt fra elektrikere og sjåfører til salg og markedspersonell. Nye spennende oppdrag landes på ukesbasis, og porteføljen består av alt fra tyngre selskap innen maritim virksomhet til små
grùnder bedrifter. Bare i Mai måned har selskapets portefølje vokst med 14 nye bedriftskunder, og et utvalg av disse er: Jotron AS, Geddit AS, Esacon AS, 4Human HRM AS, Profilklær AS, Sopra Steria AS, Documaster AS, Milrab AS, Plustech AS, European Media Partner Norway AS.

Hvorfor investere i Sky rekruttering?

Ja det svaret er enkelt!

- Sky rekruttering har en markedsposisjon ingen andre har i bransjen.
- Selskapet jobber beinhardt natt og dag for sine kunder og alle involverte parter er ekstremt dedikert til både selskapet, metoden
og kundene.
- Sky rekruttering er Norges første 100% digitale rekrutteringsselskap.
- Selskapet er moderne, innovativt, digitalt og svært miljøvennlig.
- Selskapet har gått i overskudd fra første dag.
- Selskapet har et internasjonalt vekstpotensiale, og er allerede rigget for oppstart i Sverige, med kunder som tripper og venter på klarsignal.
- Selskapet har knapt driftsutgifter
- Selskapet har solide navn på kundelisten
- Selskapet blir det første i Norge som lykkes med rekruttering mot kommunal sektor fordi modellen er som skapt for retningslinjene offentlig sektor må forholde seg til.
- Selskapet er allerede ferdig med alle investeringer som trengs for bransjen. Dette være seg Miljøsertifisering, Sertifiserte rekrutterere via DNV GL, Autorisert personell på Evne og personlighetstesting. Selskapet har alt som trengs for anbudsprosesser.
- Dette vil nok være den billigste inngangsporten til en suksessbedrift noensinne for den som er god på å titte inn i glasskula.

Hva skiller Sky rekruttering fra andre selskaper i Bransjen?


Absolutt alt, men mest av alt energien i selskapet.

Sky rekruttering har en helt egen rekrutteringsprosess som gir lynrask leveranse, og selskapet har en snittleveranse på 2 dager. TO DAGER!

For mer informasjon og firmapresentasjon, ta kontakt med Daglig leder Heidi Alice Vennevik. Email: alice@skyrekruttering.no Tlf: 0047 46696698.