​​Ståle Halvorsen - Digital Executive Headhunter. Norges nye stjerneskudd på digital rekruttering!

Ståle ser mennesker, han forstår mennesker og han bryr seg om mennesker. Han er spådd å bli en stjerne i fremtidens digitale rekrutteringsverden.

Sky rekruttering tilbyr en "No cure no pay" løsning som er alle kunders drøm når det kommer til leverandøravtale.

Sky rekruttering tror fremtidens rekruttering er digital, men de tror også at menneskene bak den digitale løsningen vil ha alt å si. 

Rekrutteringsbransjen vil alltid jobbe med mennesker uavhengig av digital utvikling. Ståle Halvorsen brukte ett par uker på å bygge opp sin egen portefølje da han kom inn til Sky rekruttering. Ståle sitter på en ufattelig stor kunnskapsbase når det kommer til mennesker. Ståle ser mennesker, han forstår mennesker og han bryr seg om mennesker. Han er spådd å
bli en stjerne i fremtidens digitale rekrutteringsverden.

Alle elsker Ståle
Etter kun ett møte med Ståle så er man solgt. Han utstråler posivit energi, glede og han oser av trygghet. Han er den mannen som får deg umiddelbart til å føle deg komfortabel. Han gir ro og oser av respekt både for seg selv og ovenfor de han møter på sin vei enten det være seg digital dialog eller ansikt til ansikt.
Ståle har tatt Sky rekruttering, kundene og markedet med storm.

Trenger din bedrift personell?
Trenger din bedrift dyktig personell anbefaler vi på det sterkeste en samtale med Ståle uansett bransje og stilling. Sky rekruttering sine medarbeidere er drillet i å levere til alle bransjer og stillingsnivåer. Når kunden trenger folk er det mange faktorer som er avgjørende. En av dem er at kandidaten føler seg ivaretatt og respektert. Dersom kandidaten i tillegg ser verdi i å snakke med rekruttereren så har man kommet langt.

Ring Ståle for å motta ett godt tilbud på rekrutteringshjelp.
Ståle nås på email: stale@skyrekruttering.no eller pr telefon: 90942100