Digital rekruttering

— Vi gjør rekruttering enklere 

Les våre referanser

Om oss

Hvem er vi?

Sky Rekruttering AS ble stiftet i Oktober 2016. Se våre rekrutterere

Hva gjør vi?

Vi jobber med digital rekruttering, en ny og moderne rekrutteringsmetode. Vi gir bedriftskunder en raskere leveranse av nytt personell, og jobbkandidater en raskere rekrutteringsprosess og tidligere oppstart i ny jobb

Hvor jobber vi?

Vi jobber kun online — noe som gjør oss uavhengig av tid og sted. Vi har hele Norge som arbeidsområde

Referanser

Foto av Eirin Engen

Verisure AS

Vi i Verisure er alltid på jakt etter nye talenter, og gode selgere kan være vanskelige å finne. Vi samarbeider derfor med Sky rekruttering da rekrutteringsbehovet til tider er svært stort. Sky leverer raske, enkle og smidige prosesser for kandidatene samtidig som at våre salgsledere får et stort kvantum å velge mellom. Vi merker svært godt at vår kontaktperson hos Sky selv har bakgrunn fra vår bransje. Hun vet akkurat hva som kjennetegner en god selger og har stor forståelse for at behov kan variere. Vi samarbeider med Sky for alle våre distriktskontorer og her får vi stor hjelp da det kan være tøffe områder å rekruttere i. Mange av våre største stjerneselgere kommer fra Sky rekruttering og vi kan varmt anbefale dem videre.


Med vennlig hilsen

Eirin Engen, HR- og rekrutteringsspesialist i Verisure AS

Foto av Gordon Johnsen

Norges Blindeforbund


«Å kunne kommunisere til alle døgnets tider er viktig for oss. Styrken til Sky Rekruttering er definitivt responstiden. Vår kontaktperson er alltid på hugget. Vi fikk oversendt kandidater samme dag som vi inngikk avtale med Sky Rekruttering. Etter dette har kandidatene strømmet på. Vi har landet flere kandidater enn forventet, samt at de har kommet raskere enn forventet uavhengig av hvor i landet leveransen har vært til. En viktig faktor for at vi valgte Sky Rekruttering er prisen. Vi har hatt møter med andre aktører innen rekruttering, så vi vet at vi har fått et godt tilbud.»

Med vennlig hilsen
Prosjektleder, Gordon Johnsen

Foto av Stig Wagtskjold

Phonero AS

«Vi har samarbeidet med Sky rekruttering i flere år. De kjenner oss godt og vet akkurat hvilke profiler vi ser etter. Styrken med samarbeidet er at ting skjer raskt og effektivt. Vår kontaktperson er lett tilgjengelig, og tar ting på stående fot. Jeg setter spesielt pris på arbeidskapasiteten hos Sky rekruttering. Det er ikke er uvanlig at vi mailer hverandre sent på kveldene. Kandidater er ferskvare — man kan ikke legge dette i fryseren og plukke det frem i morgen.»

Med vennlig hilsen
Salgssjef partner, Stig M Wagtskjold

Foto av Martin Malmo

Mr Mobile Norge AS

«Vi har samarbeidet med Sky Rekruttering i flere år, og det fungerer veldig bra. Det er et samarbeid som flyter godt. Jeg føler at vi har fått en rettferdig pris, og at verdien av samarbeidet er gjensidig. Vi bruker kun Sky på rekruttering, og har aldri følt behov for å samarbeide med noen andre. Jeg får spørsmål om når jeg er ledig for intervjuer, og et par dager senere er kalenderen fylt opp med møter. Det går knirkefritt!»

Med vennlig hilsen
Daglig leder, Martin Malmo

Willy Wiesner, Elkraft AS

Elkraft AS

«Vi har hatt en fantastisk start på samarbeidet med Sky rekruttering og jeg lurer på, hvor dere har vært i hele min karriere? Det kommer en fantastisk flyt med kandidater, ikke for få og ikke for mange. Kvaliteten er meget god på kandidatene, jeg har rekruttert selv for salgsbransjen i mange år og vet smertelig godt hva en bra CV og profil er for denne type jobb, hovedproblemet er at det er langt mellom dem så man ender med færre gode profiler enn ønskelig og ender deretter oftere å gi mer etter på kravene fordi det blir et kost nytte og tidsspørsmål. Jeg har forsøkt mange rekrutteringsfirmaer og dere skiller dere ut særdeles på kvaliteten i arbeidet deres, et paradoks med tanke på at dere også er en av de lavest prisede aktørene jeg kjenner til. Vi gleder oss til å fortsette dette gode samarbeidet..»

Med vennlig hilsen Salgssjef Willy Wiesner, Elkraft AS

Foto av Kristian Lian

Dugnadsiden AS

"Hos Sky rekruttering går prosessene svært raskt og enkelt. Prisen er fornuftig og vi kjenner at samarbeidet er verdifullt. Styrken i samarbeidet er vår kontaktperson. Vi har en gjensidig forståelse for hvilke profiler som ønskes inn hos oss. Sky rekruttering leverer en komplett pakke med fodt forarbeid, gode kandidater og en god pris. Når du mottar mail midt på natta fra din rekrutteringspartner så forstår man at man er en verdifull kunde, og at noen jobber hardt for at vår bedrift skal få personalet som trengs. Sky rekruttering har den beste løsningen for at vi skal finne de kandidatene vi søker."


Med vennlig hilsen
 Administrativ leder, Kristian Lian