Sky rekruttering og Cutters Norge finner fremtidens frisører!

Sky rekruttering elsker digitale konsepter, innovasjon og nytenking. Frisørbransjen har på lik linje som rekrutteringsbransjen vært en bransje med liten endring, men så kom Cutters! Bare navnet får det til å smelle i saksa, og over natten ble hele frisørbransjen snudd på hodet. De etablerte kjedene sto i 2015 på sidelinjen og lurte på hva som akkurat traff dem! Det som traff dem var 15 minutters klipp til fastpris 299Nok og ett massivt kundeforfall. Frisørkjeden Cutters er verdsatt for over 200 millioner kroner etter kun 3,5 års drift. Vi lar oss imponere og da vi fikk i oppdrag å hjelpe til med å finne fremtidens frisører ropte vi: JAAAAA! Et oppdrag «just down our alley!»

Drop-in, Vi elsker det!

Cutters er bygget på et helt annet konsept enn de tradisjonelle kjedene. De følger med i tiden og har kartlagt 3 kundebehov som sine viktigste: effektivitet, kvalitet og pris. Kundebehovet er ulikt for mannen/damen i gata men Cutters sine kunder liker lave priser, rask klipp og styling. Hvem vil vel ikke ha en styling som ser like bra ut når man selv gjennomfører den hjemme foran speilet?
Alle i bransjen vet at frisøryrket sliter på kroppen. Cutters har innført 6 timers arbeidsdag. Portefølje er også en utfordring for norske frisører. Har du ikke kunder så har ikke selskapet bruk for deg. Hos Cutters er det «dropin» og både kjente og ukjente fjes dropper innom. Hos Cutters trenger du ikke å planlegge frisørtimen. Bare dropp innom, og i det du har lest forsiden på vg.no så er du ferdig!

Stine Bådstøe kundeansvarlig
Stine Bådstøe sitter med kunde og leveranseansvar hos Sky rekruttering for Cutters Norge og nå søkes det frisører over hele landet.
Ønsker du å jobbe med Norges raskest voksende friøsørkjede?

Ta kontakt med Stine i Sky rekruttering på Email: stine@skyrekruttering.no

Ha en Skyfri og hårreisende dag!