Norges råeste rekrutteringsselskap!

Sky rekruttering får utmerkelse fra verdens største kredittopplysningsforetak!

Grùnderselskapet Sky rekruttering scorer skyhøyt på Experian sin Delphi score og fikk idag utmerkelsen fra verdens største kredittopplysningsforetak. Det er ingen selvfølge at et grunderselskap skal oppnå en slik score etter kun 2 driftsår. Spesielt ikke med tanke på selskapets eksplosive vekst. Her lukter det fremtidsvisjoner og stålkontroll på drift og økonomi.

En bragd av et grùnderselskap!


Experian leverer denne utmerkelsen til næringslivet i Norge hvert år. Experians scorekort forutser sannsynligheten for at en bedrift skal kunne møte sine økonomiske forpliktelser de neste 12 månedene. Bedriften gis en score fra 0-1000 og en risikoklassifisering. Delphi kombinerer kredittdata og forbrukerdata med analystisk ekspertise med kontinuerlig monitorering for å sikre høy treffsikkerhet også over tid.
Sky rekruttering nådde opp til en score på 861 poeng av 1000 mulige. Gjennomsnitt for rekrutterings og bemanningsbransjen er en score på 625 poeng. Sky rekruttering har levert tall som ligger hele 236 poeng over snittet i sin egen bransje, og i følge Experian er dette en fantastisk bragd. Experian sier at dette er god reklame for selskapet og et bevis på at Sky rekruttering driver ryddig og seriøst.


70% menn og 30% kvinner!
Ifølge tall fra Næringsdepartementet drømmer rundt 250 000 nordmenn om å starte egen bedrift, og ifølge tall fra Brønnøysundregisteret virkeliggjør cirka 25 000 nordmenn drømmen årlig.
70 prosent av gründerne som starter bedrift er menn, mens 30 prosent er kvinner. Men det er stor forskjell på virksomhetene og på antall nye bedrifter som overlever mer enn fem år.
Ifølge tall fra Innovasjon Norge er det kun to av fem mannlige gründere som overlever inntil fem år, mens fire av fem kvinnelige gründere overlever i mer enn fem år. De aller fleste uansett kjønn som starter egen bedrift overlever det første året, mens mange bukker under i løpet av år to. Sky rekruttering kan klappe seg selv på skulderen, de to tøffeste årene er overstått, med en kvinnelig grùnder som startet med to tomme hender. (Just sayin) Ref: Ledernytt


Bli kjent med Norges første digitale rekrutteringsselskap HER

Download