Evner du å kommunisere med mennesker på sitt mest sårbare? Møt Sky rekruttering sin kunde og HR Manager i Polygon Norge.

Polygonkonsernet er markedsleder og global ekspert innen skadebegrensning i Europa. Polygonkonsernet opererer på 3 kontinenter i 13 land med å forebygge, kontrollere og begrense effekten av vann, brann og klima. Fire tusen ansatte i hele Europa er i sving for å sørge for at mennesker skal kunne vende tilbake til hverdagen så raskt som mulig etter å ha blitt rammet av uforutsette hendelser.

Polygon sine medarbeidere utgjør en forskjell.

Sky rekruttering har for vane å invitere sine kunder på fotoshoot. Stine Bådstøe hos Sky rekruttering tok med HR Manager, Jeanette Vannebo i Polygon Norge på fotoshoot og spurte henne om hva som er det beste med å jobbe hos Polygon? - Jeanette svarer; «Ingen dager er like!»
Jeanette overbeviser når hun forteller videre om menneskene, selve kjernen og gullet i Polygon. Menneskene som jobber hos Polygon utgjør en forskjell. Hun forteller videre: “Hver eneste dag møter selskapets medarbeidere kunder som er rammet av skader på eiendom. Dagliglivet til enkeltpersoner, hele familier og folks arbeidsplasser er forstyrret og man føler seg sårbar. Våre medarbeidere jobber for at våre kunder skal vende tilbake til hverdagen så raskt som mulig etter å ha blitt rammet av uforutsette hendelser.


Polygonere er faglærte tømrere, eller fagspesialister innen fuktteknikk, brannsanering og innboskader som er stolte over å kunne bruke sin kompetanse til å hjelpe andre, de er engasjerte og evner å kommunisere med mennesker på sitt mest sårbare.” Dette er hverdagen til Polygon sine medarbeidere avslutter Jeanette, og nå forstår vi. Ingen dager er faktisk like i Polygon Norge for ingen vet hva morgendagen bringer. 

Ordet skadesanering har fått en helt ny betydning. En verdifull betydning som gir arbeidet mening.


Digital rekruttering- samarbeid.

Polygon er opptatt av en effektiv og enkelt rekrutteringsprosess. De ble anbefalt å teste digital rekruttering og valget falt på Norges første og største digitale leverandør av rekrutteringstjenester i Norge. www.skyrekruttering.no
Samarbeidet mellom Polygon og Sky rekruttering startet i September 2018. Stine Bådstøe jobber som digital rekrutteringsrådgiver hos Sky rekruttering og har siden September 2018 stått på hodet for sin kunde Polygon i kampen om de beste fagarbeiderne. Flere dyktige mennesker har kommet om bord hos Polygon via Sky rekruttering. Polygon mener at Sky rekruttering sin digitale rekrutteringsprosess passer Polygon perfekt, og metoden skaper økt tillit mellom lederne internt hos Polygon Norge. 


Polygon Norge AS
Polygon Norge har i dag ca 750 medarbeidere fordelt på regionskontorer som dekker hele landet. Var du klar over at Polygon startet som et lite norsk grùnderselskap i 1957? Vi lar oss fascinere over reisen som Polygon har vært igjennom med spennende kjente aksjonærer underveis, oppkjøp og internasjonalisering. Les mer om selskapets spennende historie på Polygon sine hjemmesider: https://www.polygongroup.com/nn-NO/om-oss/historik...


Ta kontakt og besøk Polygon sine hjemmesider for mer info om selskapet HER
Ønsker du å jobbe hos Polygon Norge? Send en mail til Stine Bådstøe i Sky rekruttering via mail: stine@skyrekruttering.no


- Polygonere er engasjerte og evner å kommunisere med mennesker på sitt mest sårbare.