Seniorrådgiver går fra Adecco Norge til Sky rekruttering AS.

Seniorrådgiver Trine Elise Rødal går fra rekrutteringsbransjens mest etablerte aktør Adecco Norge til Sky rekruttering AS. 

Tiden forandrer seg og utfordringene i rekrutteringsbransjen krever nyskaping og fremtidsrettede visjoner.
Trine Elise ble nysgjerrig på det digitale rekrutteringskonseptet hos Sky rekruttering og etter hyggelige samtaler med avdelingsleder Victoria Sollie i Sky rekruttering var veien kort til å hive seg med på den spennende digitale og innovative reisen til Sky rekruttering.

Stor interesse for det digitale konseptet. 


Sky rekruttering er i en kraftig vekstfase både når det kommer til organisk kundevekst og antall nye medarbeidere. Trine Elise får gleden av å nå jobbe med oppdrag over hele Norge.
Dette er et av de viktigste konkurransefortrinnene til selskapet som jobber uavhengig av tid og sted. Den digitale effektive metoden gjør igjen at selskapet tilbyr svært kundevennlige priser på sine tjenester. Selskapet opplever stor interesse for konseptet og sin rekrutteringsmetode både blant nyutdannede og gamle travere i bransjen.

Ernst & Young og NHO

Trine Elise skal jobbe fra den vakre mørekysten og vil ha Ålesund som sin base. Trine Elise har en attraktiv merittliste hvor man finner navn som bl.a Ernst & Young og
NHO. Som rekrutterer er Trine både effektiv og søkende, alltid på utkikk etter å finne de kandidatene som er å anse som nålen i høystakken. Trine brenner for
rekrutteringsverden, og har lenge vært på utkikk etter en aktør som ønsker å skille seg ut i markedet. En aktør som lever for alt som har med effektivitet og nytenking å gjøre.

Ble headhuntet av Sky rekruttering

Trine Elise er opptatt av det berømte nåløyet og der slapp hun selv glatt igjennom hos Sky rekruttering.
«Sky rekruttering har et konsept som jeg virkelig kan stå inne for. Ingen skjulte kostander eller up-front fees som det dessverre finnes mye av i bransjen, og 100% fokus på å
finne kandidatprofilen som best matcher kunden til en markedsledende pris, på en nytenkende og digitalisert metode.» sier Trine Elise Rødal som hadde
oppstart i Sky rekruttering 1 September 2018. Etter kun 3 dager i selskapet har hun allerede satt i gang sitt søk og arbeid til kunder i Ålesund.

«Jeg er nysgjerrig og som rekrutterer veldig interessert. Jeg trives best når kunden føler seg ivaretatt, og jeg elsker å ta tak i varierte oppdrag. Ingen oppdrag er for store, og ingen er for små» sier Trine Elise med et sprudlende smil.

Positive og hardtarbeidende mennesker.

«Når vi ser etter nye rekrutterere for å styrke teamet, er det viktig for oss at de personene vi tar med videre på denne spennende reisen innehar de personlige egenskapene vi
verdsetter høyt i Sky rekruttering. Positive, ærlige og nytenkende mennesker som er villige til å jobbe hardt for å skape tilfredse kunder. Trine Elise innehar alle disse egenskapene og vi gleder oss til å se hvor langt Trine Elise kan gå i sin rolle som rekrutteringsrådgiver hos Sky rekruttering» sier Victoria Sollie, avdelingsleder i Sky rekruttering.

Ønsker du at Trine Elise skal bistå deg med dine rekrutteringsbehov? Ta kontakt med Trine på trine@skyrekruttering.no

Trine lover en profesjonell og effektiv rekrutteringshjelp til sine kunder.

For mer info om selskapet besøk våre hjemmesider: www.skyrekruttering.no